Over ons

Novaclean schoonmaakservice is sinds 1995 werkzaam in de stad Groningen. Onze kracht zit vooral in ons uitgebreide dienstverlening, flexibiliteit en 24uurs beschikbaarheid! Opgeteld hebben we jaren aan schoonmaakervaring in huis. Novaclean bepaalt wie uw vaste schoonmakers worden, zodat u kunt rekenen op vertrouwelijke gezichten in uw pand. De individuele schoonmaakwensen van onze klanten staan voorop, daarom wordt er bij elke klant gewerkt aan de hand van een specifiek samengesteld schoonmaakwerkschema.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid, met dezelfde waarden staan nog steeds hoog in het vaandel:

  • Directe en goede communicatie
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibel
  • Het direct nakomen van afspraken
  • Kwalitatief goed werk afleveren

Langdurige relaties met onze klanten zijn hiervan het gevolg, er zijn zelfs nog klanten die vanaf dag één van onze diensten gebruik maken! Zie onze referenties

Heldere communicatie door één aanspreekpunt!
Bij Novaclean ervaar je een persoonlijke, zakelijk en directe werkwijze. Alle opdrachtgevers hebben bij Novaclean één aanspreekpunt!

Onze personeel
Onze klanten kunnen vertrouwen op een solide schoonmaakbedrijf met goed gemotiveerde werknemers. Onze professionele personeel werkt met oog voor detail en wordt aangestuurd door ervaren begeleiders. De kwaliteit van de schoonmaak wordt voortdurend in de gaten gehouden, onder andere d.m.v. controles. Bovendien werken wij altijd aan een optimale communicatie tussen het personeel van Novaclean en de klanten middels een logboek!