Extra schoonmaak

Wij bieden naast de reguliere schoonmaak ook andere diensten aan zoals:

Ramen bewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Schone ramen geven uw pand een fris en verzorgde uitstraling. Laat daarom uw ramen periodiek wassen. Ons team zorgt ervoor dat uw ramen weer schoon en helder zijn.

Tapijtreiniging

Ziet uw tapijt er vuil en grauw uit? Uw vloerbedekking wordt bijna dagelijks gebruikt. Het is daarom van belang uw tapijt goed te onderhouden om zo lang mogelijk van uw tapijt te kunnen genieten. Novaclean kan u helpen bij het reinigen van vaste vloerbedekking en traptapijt.

Vloeren in de was zetten

Linoleum staat bekend om zijn onslijtbaarheid, maar heeft regelmatig onderhoud nodig. Mits goed onderhouden kan linoleum wel 20 jaar mee! Linoleum onderhoud kan bestaan uit het verwijderen van de oude waslaag of het machinaal reinigen van de vloer met een (neutraal) schoonmaakmiddel. Hierna brengen wij nieuwe waslagen aan en is uw vloer weer als nieuw.

extra schoonmaak

Bouw opleveren

Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Ook sanitaire ruimten en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig. Novaclean maakt uw gebouw klaar voor gebruik.

Puin ruimen en afvoeren

Het laatste wat u mag doen, is uw verbouwingswerken onderschatten, in het bijzonder het puin en bouwafval dat hierbij vrijkomt. Of het nu om kleine of grote werkzaamheden gaat, puin en afval kan je moeilijk vermijden. Laat u dus niet verrassen door de hoeveelheid afval en regel tijdig Novaclean voor zowel puin ruimen als afvoeren.

Straatputten reinigen

Straatvuil, zand en afgevallen blad kunnen een vlotte afvoer van regenwater belemmeren. Daarom is het nodig om straatputten regelmatig te reinigen. Bij grote regenbuien blijken verstopte straatputten steeds vaker te zorgen voor overstroomde wegen en wateroverlast. Heeft u als eigenaar van een pand of als VvE een eigen parkeergelegenheid? Novaclean kan voorzien in het nodige onderhoud.

Afvoer ontstoppen

Rioolverstopping in uw pand of woning? Ook Novaclean helpt u deze te ontstoppen.

Dakgoten reinigen

Bij bedrijven met platte daken is algemeen bekend dat er jaarlijks veel schade wordt geconstateerd aan daken puur door het gewicht van watermassa welke veroorzaakt wordt door verstopte afvoeren. Wanneer het hemelwater niet goed afgevoerd kan worden, dit kan voorkomen als bladeren, vuil, etc. zich ophoopt in uw goten en regenpijp, kan door het gewicht uw dakgoten gaan doorhangen en/of scheuren hierdoor ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle ellende vandien.

Wassen van thee- en handdoeken

Voor klanten waar we de onderhoudschoonmaak verrichten kunnen we natuurlijk ook voor een schone was zorgen wat wekelijks gerouteerd wordt.