Bedrijven

Novaclean verzorgt jaren voor vele kantoren, praktijken en winkels de Interieuronderhoud.

Een schoon en verzorgd kantoor is immers een representatief kantoor! Hieraan dragen wij graag bij!

U wenst naar uw klanten een professionele schone uitstraling toe en voor uw werknemers een frisse werkomgeving en hygiënische sanitaire ruimtes. De kwaliteit van de schoonmaak wordt voortdurend in de gaten gehouden, onder andere door middel van controles. Novaclean bepaalt wie uw vaste schoonmakers worden, zodat u kunt rekenen op vertrouwelijke gezichten in uw pand.

bedrijven

Specifiek samengesteld schoonmaakwerkschema
De individuele schoonmaakwensen van onze klanten staan voorop, daarom wordt er bij elke klant gewerkt aan de hand van een specifiek samengesteld schoonmaakschema.

Extra schoonmaakwerkzaamheden
Wij houden altijd rekening met alle specifieke wensen van onze klanten, dus extra werkzaamheden toevoegen kan altijd. Naast de reguliere schoonmaak kan Novaclean ook extra schoonmaakwerkzaamheden verrichten denk bijvoorbeeld aan ramenbewassing vloeren in de was zetten en tapijtreiniging.

Complete schoonmaakpakket binnen één schoonmaakbedrijf.
Novaclean verzorgt voor vele klanten de dagelijkse reguliere schoonmaakwerkzaamheden, het wekelijks wassen van thee en –handdoeken, maandelijks de periodieke schoonmaak zoals, glasbewassing en jaarlijks de tapijtreiniging.

Zo heeft u binnen één schoonmaakbedrijf het hele schoonmaakpakket compleet!

Eenmalig een grote schoonmaakbeurt nodig? Novaclean kunt u ook eenmalig in huren. In een paar uur tijd maken wij uw pand van top tot teen weer schoon en fris.

Klusjesman
Ook voor sloopwerken kunt u Novaclean inhuren, we nemen al het puin mee. Verder kan onze klusjesman achterstallig onderhoud repareren. Novaclean biedt meer! Is uw woning of pand schoon, vlak en klaar voor gebruik? Dan kunnen we direct door met het leggen van laminaat en hoeft u zich alleen maar bezig te houden met het inrichten.